Молода дружина Віктора Павлика висловилася про свою вагітність: “А раптом я буду поганою мамою? “

Молода дружина українського артиста Віктора Павліка зараз знаходиться на 20 тижні вагітності.

Навесні 2020 го 55-річний український артист Віктор Павлик одружився в четвертий раз. Його обраницею стала концертний директор Катерина Репяхова, яка молодша за артиста на 28 років. Незважаючи на таку значну різницю у віці, пара щаслива разом і готується до появи спільної дитини, про що вони повідомили на початку 2021-го.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Катерина Репяхова із задоволенням розповідає про свою вагітність в особистому мікроблозі в Інстаграм. Так, дівчина вже встигла розповісти, як вони з Віктором Франковичем планували вагітність, як дізналися про майбутню дитину і показали, в якій лікарні будуть народжувати. А недавно Репяхова вирішила поділиться з пыдписниками своїми переживаннями і страхами, які її виникли після усвідомлення того, що вона вагітна.

“Як тільки я дізналася про те, що стану мамою, мене накрила ейфорія, потім страх. Особливо вечорами, коли я лягала спати. Мені ставало так страшно. А раптом не впораюся, раптом буду поганою мамою. “, – відверто зізналася Катерина.

Втім зараз, за словами Каті, страхів більше не залишилося. Коли малюк почав ворушитися, майбутня матуся зрозуміла, що всередині неї ціле життя.

“Я шалено щаслива і духовно наповнена, на даному етапі життя. Адже колись я навіть мріяти не могла, що у нас буде справжня сім’я. Наш малюк буде найулюбленішим і щасливим. Я точно знаю. “, – пише дружина Павлика.

Нагадаємо, що Віктор Павлик та Катерина Репяхова поки ще не повідомили про стать майбутньої дитини, хоча зізналися, що знають, хто у них народиться.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.