Розлучена Ані Лорак в банному халаті демонструє стрункі ніжки – нехай турок Мурат згадає, що втратив

Ані Лорак, незважаючи на те, що вже майже 6 років живе в Росії і там стала провідною артисткою, все рано люблять в Україні і вона теж вважає себе українською співачкою.

На початку січня 2021 року Ані Лорак приїхала до Києва – провідати рідних, і як вдалося дізнатися, її запросили зробити авторський концерт, плюс, вона тут знімає частину свого нового кліпу.

Кароліна зустрілася зі своєю мамою і молодшим братом, про що поділилася відео в своєму Сторіс в Інстаграмі.

Ані Лорак відвідала маму
Ані Лорак відвідала маму
Ані Лорак показала молодшого брата Андрія
Ані Лорак показала молодшого брата Андрія

А ще – неодноразово погуляла по Києву, який для неї був і залишається рідною.

Ані Лорак в Києві, 2021 рік
Ані Лорак в Києві, 2021 рік

Співачка зустріла зі своєю давньою подругою і кумою – вона хрещена мама молодшої дочки Лілії Подкопаєвої Каролінки (назвали в її честь). Гімнастка спеціально теж прилетіла до Києва з США, де тепер живе зі своєю сім’єю.

Ані Лорак і Лілія Подкопаєва 21.02.21 в Києві
Ані Лорак і Лілія Подкопаєва 21.02.21 в Києві

А потім Ані поділилася дуже особистим домашнім фото, де вона в махровому білому халаті і тапочках, ввечері, після насиченого дня.

Ані Лорак
Ані Лорак

Уже змиті всі суєти, залишилося тільки підвести підсумки. Жінка так і написала:

 ""

Підписчики мікроблогу співачки зреагували на новий пост моментально – тільки за годину більше 50 тисяч лайків і 650 коментів. Більшість шанувальників захоплюються красою свого кумира, але чимало і задумалися над її словами. Адже це одна з головних умов успіху – вміти аналізувати все, що було – і перемоги, і невдачі.

Це якість допомогло звичайної дівчинці зі звичайної неповної радянської сім’ї досягти небувалих успіхів – завдяки не тільки своєму таланту, а й працьовитості, розуму і якостям характеру. Складна доля тільки зміцнила її дух. Багато цікавого ви дізнаєтесь з ексклюзивного відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.