Таємнича дружина одіозного Михайла Поплавського: чому він приховує її, прикриваючись молоденькими студентками

Особисте життя найвідомішого ректора України, а заодно, вельми успішного бізнесмена, Михайла Поплавського завжди була таємницею.

Мало хто знає, що ММП (так його називають студенти, а не Поплавок, як придумали журналісти) вже багато років одружений на одній жінці. Але чому її ніхто не бачив?

Михайло Поплавським з сестрою після армії
Михайло Поплавським з сестрою після армії

Жінки Поплавського

Першою дружиною артиста стала дівчина Людмила, на чотири роки молодша за нього – майбутньій медсестрі тоді тільки виповнилося двадцять років, а Поплавський випустився з університету. Молоді люди відразу сподобалися один одному після першої зустрічі і не помітили, як між ними спалахнув роман – втім, тривав він не дуже довго.

Перше весілля Михайла Поплавського з Людмилою Глімбіевской
Перше весілля Михайла Поплавського з Людмилою Глімбіевской

Через півтора року шлюбу Михайло і Людмила вирішили розлучитися, адже пристрасті трохи вщухли, а в буденному житті вони виявилися несумісними. Після розлучення жінка повернула собі дівоче прізвище – Глімбіевская.

Так Людмила Глімбіевская виглядала кілька років тому
Так Людмила Глімбіевская виглядала кілька років тому

Дітей в першому шлюбі у Поплавського не народилося, але дочку колишньої дружини від його нового чоловіка, Оксану, співак підтримує. Він допоміг їй із зарахуванням до Києва, але при цьому спілкування з її матір’ю вже не підтримує.

Друга дружина

Другі офіційні відносини склалися для Михайла вдаліше – тоді, на початку 80-тих, він зустрів свою нову любов, яку теж звуть Людмила. Незабаром після знайомства пара прийняла рішення побратися, і буквально через пару років на світ з’явився єдиний офіційний син Поплавського на даний момент – Олександр.

Михайло Поплавський, його друга дружина Людмила і син Олександр. Фото: УНІАН
Михайло Поплавський, його друга дружина Людмила і син Олександр. Фото: УНІАН

Доля у юнака склалася нелегко – в 2010-тому він потрапив у жахливу аварію, в якій ледь не загинув, але зміг таки відновитися і далі жити звичайним життям. Більш того, проблеми зі здоров’ям не завадили Олександру знайти собі кохану дружину.

Весілля сина Поплавського Олександра. Поруч з Михайлом - дружина Людмила
Весілля сина Поплавського Олександра. Поруч з Михайлом – дружина Людмила

З його матір’ю Поплавський до цих пір перебуває в шлюбі – правда, серед колег і близьких співака говорять, що живе подружжя окремо і відносини у них холодні. Людмила в цілому веде дуже непублічне життя і про неї майже нічого не відомо, крім сфери зайнятості – вона займає високу посаду в одному з туристичних агентств столиці.

Михайло Поплавський з дружиною давно не з'являються разом, але не розлучаються
Михайло Поплавський з дружиною давно не з’являються разом, але не розлучаються

Через те, що сім’я артиста не надто любить з’являтися на світських раутах, на них Поплавський приходить в компанії однієї або відразу декількох довгоногих красунь – зазвичай в якості супутниць виступають бек-вокалістки або дівчата з підтанцьовки. Нерідко в ЗМІ з’являються спекуляції навколо можливої зв’язку співака з цими дівчатами, на що Михайло Михайлович тільки віджартовується, а самі супутниці просто багатозначно посміхаються без коментарів.

Поплавський з дівчатами в день обіймів
Поплавський з дівчатами в день обіймів

Проте, одна жінка з оточення Поплавського все-таки ближче до нього, ніж інші, і є всі підстави підозрювати відносини між нею і зіркою. У ролі імовірною коханки розглядають Інну, особисту асистентку співака.

Інна Костиря
Інна Костиря

На даний момент леді далеко за тридцять і вона вже пару років працює секретаркою Поплавського – вони постійно їздять в одному автомобілі, разом виходять з університету знаменитого ректора і навіть відпочивали разом на курортах. Також папараці підозрюють, що вона вже давно живе в заміському будинку Михайла Михайловича, бо Людмила туди доступу не має. У будь-якому випадку, до офіційного розлучення ніяких серйозних відносин між ними бути не може.

Михайло Поплавский та Інна Костиря
Михайло Поплавский та Інна Костиря

Тим більше, що Інна – офіційно одружена і сама категорично заперечує всі домисли, акцентуючись на ділових питаннях.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.