Улюблениця Балана Тіна Кароль вийшла в світ без макіяжу, зачіски і в мішкуватоve одязі: поп-діва без прикрас

Ймовірна обраниця молдавського мачо Дана Балана Тіна Кароль показала себе справжню без макіяжу, зачіски і розкішних суконь.

Поп-діва є однією з найпопулярніших артисток української естради. Вона завжди збирає на собі всі погляди і, здається, з роками тільки кращає.

В її образі є свої фірмові родзинки, які впізнавані і улюблені величезною армією її шанувальників — хвиляста укладка, яскраво-червона помада, легкий рум’янець. Зате поза сценою Тіну досить часто можна зустріти без косметики і в зручному одязі.

Роскошная Тина Кароль
Розкішна Тіна Кароль

На цей раз фанати здивувалися і захопилися звичайною Кароль, тільки Балан бачить її такою. Так, у себе в Instagram-stories зірка поділилася кадрами з примірки світло-бежевого мішкуватого костюма з пандами на рукавах, куди вона прийшла з зібраними назад волоссям і без грама косметики на обличчі.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

Не можна не відзначити, що виглядає Тіна дуже свіжо і молодо, але ж далеко не всім знаменитостям в її роки вдається зберігати природну красу без втручання пластичних хірургів і уколів краси.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

Цей ролик вже з’явився на одній з численних фанатських сторінок Кароль в соціальних мережах, де коментатори не тільки обсипали виконавицю компліментами, а й згадали молдавського співака:

  • “Можна мені, будь ласка, її ідеальне обличчя? Теж хочу без макіяжу бути такою бомбою. І, якщо чесно, навіть заздрю Дану”;
  • “Це любов”;
  • “Дан і Тіна в одному кольорі”, — мається на увазі останнє фото Балана в Інстаграмі, на якому він позує в бежевому піджаку.

Незважаючи на те що публіка давно вважає їх парою, вони самі не поспішають розкривати всі карти і не дають ніяких офіційних коментарів з приводу свого таємного роману.

Більше подробиць з особистого життя Тіни Кароль і Дана Балана дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.