Схудла і засмагла Леся Никитюк сильно засмутилася на Мальдівах: “Всього 4 дні, а вже все коту під хвіст”

Леся Никитюк, слідом за іншими красунями українського шоу-бізнесу, влаштувала собі зимові канікули на жарких Мальдивах. Дівчина зняла розкішну віллу на воді.

Леся Іванівна щедро ділиться фото і відео з пляжного відпочинку – вона показала гарне узбережжя блакитного моря, кадри з дайвінгу, свою невелику, але красиву віллу на воді, приголомшливу природу, вечірні прогулянки.

Леся Никитюк на Мальдівах
Леся Никитюк на Мальдівах

Але не все так райдужно, як хотілося б. Вранці 4-го дня відпочинку засмучена Леся поділилася своїм моторошним розчаруванням – її новенький, дорогий брендовий купальник вже практично непридатний до використання.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Дівчина стоїть перед дзеркало в тому самому пляжному комплекті і каже, що вона людина неконфліктна, але зараз їй хочеться некрасиво вилаяти виробників цього одягу. Всього за три дні купань і загорянь трусики розтягнулися до неможливості. Вона продемонструвала, наскільки:

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Прокоментувала це словами, що зараз їх можна натягнути на слона. Дівчина виглядає дуже засмученою, адже у неї ще кілька днів відпочинку, а засмагати нема в чому. Потім вона згадала, що в комплект входить ще й спідничка.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

І вона “подякувала” бренду за те, що потурбувався про покупців – щоб низ не сповзав, його можна підтримувати цієї спідничкою. Леся обіцяла залишити свій відгук про якість товару на сайті виробника.

А адже в перший день на курорті все виглядало дуже стильно і дорого.

Леся Никитюк на Мальдівах
Леся Никитюк на Мальдівах

На щастя, у ведучої є не один пляжний комплект, так що без сонячних ванн вона не залишиться. Але така ситуація нерви і настрій зіпсувала. І що найприкріше, коли куплена дорога брендова річ, а потім виявляється, немає різниці з дешевиною.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.