На могилу Жанни Фріске з’їжджаються жінки, щоб провести ритуал привороту чоловіка, – ЗМІ

Співачки Жанни Фріске Герасимчука влітку 2015 року. Жінці було 40 років, і померла вона через онкологічне захворювання, яке довгий час не могла побороти.

У неї залишився син Платон, якого виховує вдівець Жанни – телеведучий Дмитро Шепелєв.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Довгий час після смерті Жанни Фріске між її батьками та чоловіком були судові тяжби – як за спадок, так і за малолітнього сина Платона

Зараз ситуація трохи владналося, проте на могилі Жанни помітили інші дивні речі, які близькі померлої співачки розцінюють як осквернення.

На могилу Жанни Фріске приїжджають, щоб провести ритуал і взяти сніг

Як пише Телеграм-канал “Тільки нікому “, до могили померлої від онкології зірки приходять такі собі “паломники ” з усієї країни. Однак все “парафіяни ” – жіночої статі, і приходять не тільки вшанувати пам’ять пішла зірки.

“Який тільки треш зі мною не сталося на могилах зірок. Журналісти з’ясували, що на Ніколо-Архангельське кладовищі, де похована Жанна Фріске, з’їжджаються жінки з усієї країни для магічного ритуалу. Розкидають там пелюстки троянд і збирають з могили співачки сніг, щоб додати його в суп чоловікові, якого хочуть приворожити. Хто це придумав і навіщо, незрозуміло. Але шкода цих піддослідних мужиків “, – сказано в Телеграм-акаунті ” Тільки нікому “.

Могила Жанни Фріске
Могила Жанни Фріске

Поки рідні і близькі Жанни Фріске ніяк не відреагували на це, Дмитро Шепелєв також утримався від коментарів в цю сторону.

Однак фанати, які до сих пір пам’ятають Жанну Фріске і шанують її пам’ять, називають такі ритуали як мінімум дивними.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Нагадаємо, російська зірка Жанна Фріске виступала в групі “Блестящие ” з 1996-го по 2003 рік. Пізніше вона почала сольну кар’єру, а також знялася в фільмах «Нічний дозор», «Денний дозор» і «Про що говорять чоловіки». Вона померла 15 червня 2015 роки від гліобластоми – найагресивнішою і найпоширенішою з злоякісних пухлин мозку. Їй було 40 років.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.