Олег Винник вперше публічно висловився про відносини з Таюне: “Не буває дружби між чоловіком і жінкою”

Король української естради Олег Винник вперше публічно підняв тему свого особистого життя та натякнув на відносини з Таюне.

Виконавця хіта “Молода вовчиця” неможливо уявити без бек-вокалістки Таїсії Сватко. Вона скрізь і завжди з ним, вона надихає його на написання найромантичніших пісень, вона підтримує його на сцені і при всіх можливостях піти у сольне плавання все одно залишається на другому плані, дозволяючи Олегу сяяти ще яскравіше.

Таюне
Таюне

Все це змушує армію шанувальників Винника вважати Таюне не просто його подругою і колегою, але ще і таємною дружиною. Таємною вона є тому, що співак тримає в секреті подробиці свого сімейного життя, намагаючись цікавити публіку творчістю, а не плітками. Втім, від постійних пересудів зіркам нікуди не дітися.

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник і Таюне

На радість незліченним фанатам і фанаткам герой нашої сьогоднішньої статті активно веде соціальні мережі. На цей раз у себе в Інстаграмі Олег Винник похвалився маленьким досягненням — він прикрасив обкладинку нового випуску журналу “Отдохни”, але увагу привертає аж ніяк не його фото, на якому він, безсумнівно, виглядає розкішно.

Справа в тому, що в інтерв’ю для глянцю артист сказав одну дуже примітну фразу:

“Не буває дружби між чоловіком і жінкою”.

Олег Винник на обложке журнала Отдохни
Олег Винник на обкладинці журналу Отдохни

Якщо вже Таюне не дружина Винника, то, ймовірно, подруга, адже вони проводять в компанії один одного багато часу. А якщо вже Олег не вірить в чоловічо-жіночу дружбу, то або у них з Таїсією немає взагалі ніяких відносин, або є, але не дружні, а романтичні.

Більше подробиць їх таємного роману можна дізнатися з відео на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.