Як виглядає і чим займається тато Дана Балана: все, що відомо про майбутнього свекра Тіни Кароль

Молдавський співак Дан Балан давно відомий і за межами рідної країни. Особливо за його життям стежать українські фанати, адже артиста вважають обранцем Тіни Кароль.

Дан Балан користується величезною популярністю у публіки, проте таємниці особистого життя він не розкриває і досить рідко ділиться сімейними кадрами в соціальних мережах. Проте, з мамою зірки Людмилою фанати знайомі вже давно.

Дан Балан з мамою Людмилою
Дан Балан з мамою Людмилою

Вона — відома молдавська співачка і телеведуча, яка, безумовно, вплинула на те, ким зараз є її син. А ось про главу сімейства Балан, батька Дана, відомо небагато.

Його звуть Михай і він втілює собою приклад гідного чоловіка та інтелігентної людини. Народився герой статті 15 лютого 1954 року в селі Требужень. Як і годиться, в юності він відслужив в армії, після чого відучився на філологічному факультеті на журналіста.

Міхай Балан (чоловік праворуч)
Михай Балан (чоловік справа)

Отримавши диплом, Балан-старший очолив профспілковий комітет Державного університету Молдови. Паралельно з цим викладав журналістику в Кишиневі і так поступово піднявся до посади дипломата.

Міхай Балан
Михай Балан

За даними різних ЗМІ, з 1990-го він працює на дипломатичній службі, за цей період був послом Молдови в Ізраїлі, в Греції і на Кіпрі. Також чоловік встиг побувати на посаді радника Михая Гімпу — виконуючого обов’язки президента Республіки Молдова. На даний момент він є директором служби інформації і безпеки країни.

Міхай Балан
Михай Балан

З Людмилою Михай познайомився під час навчання, а в 1979-му у молодого подружжя народився первісток Дан. Пізніше, в 1985-му, в родині з’явилася дочка, яку назвали Сандою.

Дан Балан з батьками
Дан Балан з батьками

Судячи з усього, як передбачуваній нареченій Дана Балана, Тіні Кароль пощастило з майбутніми свекрами. Більше подробиць їх таємного роману дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.