Ірина Білик вперше розповіла про майбутнє весілля її старшого сина

Старший син Ірини Білик вже 3 роки заручений зі своєю дівчиною Алісою. Шанувальники артистки з нетерпінням чекають весілля.

50-річна Білик виховує 21-річного сина Гліба від колишнього чоловіка Андрія Оверчука і чотирирічного Табриза, батьком якого є художник і продюсер Аслан Ахмадов.

Ірина Білик з синами і майбутньою невісткою Алісою
Ірина Білик з синами і майбутньою невісткою Алісою

Старший син Ірини Білик – творча особистість. Відомо, що Гліб музикант і грає на ударних у власній групі. Також хлопець дуже дуже добре малює, а його картини відрізняються неординарністю. Та й сам Гліб має досить неформальну зовнішність зокрема – довге волосся. Гліба можна часто побачити на світських заходах разом зі своєю зірковою мамою, а в останній рік хлопець з’являється там не один, а разом зі своєю дівчиною Алісою.

Ірина Білик з синовьмі і невісткою на 15-річчі Світського життя
Ірина Білик з синовьмі і невісткою на 15-річчі Світського життя

Нещодавно шанувальники Ірини Білик вирішили поцікавитися, коли ж її син збирається одружитися. Це питання вони задали артистці в Інстаграм і вона вирішила на нього відповісти.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик
Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик

“Це треба в нього запитати”, – відповіла Білик, опублікувавши романтичне фото сина з майбутньою невісткою.

Варто відзначити, що Гліб і Аліса вже заручені. Про це син Білик розповів в програмі «Життя відоміх людей». Гліб зізнався, що його з Алісою заручини відбулися незвично. Замість обручки хлопець підніс коханій кришку від пляшки пива. Однак, за словами Гліба, з весіллям вони не поспішають, оскільки вважають це занадто витратним подією.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.