Сліпа Надя Дорофєєва в одному халаті махнула в сніг заради божевільних фото – і куди Дантес дивиться?

Після того, як повернулася з Балі, Надя Дорофєєва пішла далі зіркових колег, які плачуть за Мальдивами - вона заради атмосферного фото навіть ризикнула здоров'ям.

Поки Україну замітає снігом, представники вітчизняного шоу-бізнесу поступово повертаються з зимових канікул – відпустка в теплих країнах закінчилася, пора радіти морозній погоді. Так соціальні мережі артистів та інших зірок естради заповнюються білими фотографіями з красивими зимовими видами. Серед них – Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва та сніг
Надя Дорофєєва та сніг

На своєму новому знімку з Інстаграму українська співачка позує на вулиці під снігопадом – здавалося б, фотографія нічим не примітна, та на знаменитості з одягу був тільки банний халатик. Але ж з нинішньої температурою на вулиці є всі шанси замерзнути!

Звичайно ж, навряд чи колишня солістка “Время и Стекло” провела під снігом роздягненою достатньо часу, щоб застудитися і захворіти, але фанати стривожилися про її самопочуття в коментарях до публікації.

 "" "" ""

Решта ж шанувальники її творчості стали захоплюватися красою фото і самої Дорофеєвої.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Швидше за все, фотографія була знята у дворі заміського особняка Наді і її чоловіка, співака Володимира Дантеса. Також підписчики артистки впевнені, що саме чоловік зробив серію знімків, аж надто зворушливими вони вийшли. На них Дорофєєва і просто посміхається зі стаканчиком кави, і грається зі снігом взутими тільки в чоботи ногами.

Надя Дорофєєва насолоджується взимку
Надя Дорофєєва насолоджується взимку

Загалом, дівчина дозволила собі трохи дитячості і просто пораділа сніжним мухам. Після місяця на Балі це прикольно.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.