Максим Галкін показав, як весело розважається з Лізою на гірках: “Папа – вищий клас “

Зима в розпалі, саме час грати в сніжки, ліпити сніговика і кататися з гірки на санчатах. Саме цим і займається гуморист Максим Галкін зі своїми дітьми.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та двійнятами Ліза і Гаррі перечікують карантин в своєму замку в селищі Грязь під Москвою. Так як 71-річна Алла Борисівна входить в групу ризику по ковіду, сім’я намагається мінімізувати контакти з зовнішнім світом. А школа, де тепер навчаються першокласники, тепер на канікулах.

Ліза Галкіна на гірці
Ліза Галкіна на гірці

У чудовий зимовий день Максим вийшов з Лізою погуляти, поки Гаррі на уроці французької мови. Гірка в саду є, але там ростуть дерева. Папа постарався зробити безпечний спуск – обклав небезпечні місця паролоном і зробив бортики зі снігу. За його словами, вийшов міні-бобслей. На спуску дівчинка з татом славно погралася в засніженому саду.

 

Ліза Галкіна в ніжно-рожевому пуховику з хутряною окантовкою на капюшоні, на голові вовняна картата шапочка з помпоном. Максим в червоному пуховику і джинсах, під час спуску втратив шапку.

Шанувальникам дуже сподобався ролик. Вони написали:

Як приємно дивитися вашу сторінку, стільки позитиву, супер !!!

МАКСИМ ви хороший батько 👏👏👏

Шикарний тато! 🔥

Який прикольний діалог🤗🤗🤗я ж дитина, действітельно🤣

Озорнікі😄 а радості скільки, овечих! ❤️

Максим! Папа вищий клас !!! ❤️❤️❤️👍

Як здорово гірку придумали і весело, і безопасно🔥🔥🔥

Найбільше всім сподобалася відповідь Лізи “Я ж дитина” на питання “Ти не втомилася?”. І дійсно, діти не втомлюються грати і гратися.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Ліза вже має кілька фансторінок в Інстаграмі, де у неї сотні тисяч шанувальників. Артистична, мила, розумна дівчинка вже відбулася зірка.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.