Як виглядає і живе син незрячої співачки Діани Гурцької, і чи правда, що йому передалася хвороба мами?

У 2007 році в родині відомої естрадної співачки Діани Гурцької та адвоката, доктора Юридичних наук Петра Кучеренко народився довгоочікуваний дитина-син Костянтин.

“Найголовніша роль для кожної жінки-це роль мами. Я дуже вдячна Богу і долі, тому що моє життя з народженням Кістки розділилася на до і після і я не хочу втрачати ні хвилини з того, що стосується моєї дитини “-Поділися своїми думками Діана Гурцкая в одному з інтерв’ю.

Костя Гурцкой

Костя Гурцкой і його мама Діана
Костя Гурцкой і його мама Діана

Вічна темрява не завадила Діані Гурцкой побудувати не тільки прекрасну музичну кар’єру, а й відчути щастя материнства, не порівнянне ні з одним іншим почуттям.

“Тепер це моє життя! Це мій завтрашній день! “- каже вона.

Костя був довгоочікуваною дитиною в сім’ї

Діана розповідає, що син є епіцентром всього, що з нею відбувається.

Костя вчиться в державній гімназії і незважаючи на свій юний вік вже має своє ставлення до життя.

“Він хороший, добрий, звичайний, ніякої зірковості” – ділиться Діана про сина.

Діана Гурцкая
Діана Гурцкая

“Костя займається в музичній школі по класу фортепіано, вчиться грі у великий теніс. Діана змогла побудувати доброзичливі стосунки зі своєю дитиною, прагне бути в курсі того, чим живе її син.

Костя зараз багато в чому себе пробує. То в якихось зйомках брав участь, то пробував музику писати “-розповідає зоряна мама.

Як любляча мати, Діана дала головна порада своєму підростаючому синові: “Не важливо, яка професія у тебе буде, важливо стати хорошою людиною.”

Діана Гурцкая – прекрасний приклад того, що не дивлячись на важкі життєві обставини, можна досягти своєї мрії.

І дуже важливо при цьому відчувати підтримку своєї родини і близьких людей.

Сьогодні вона щаслива дружина і любляча мама, продовжує вести активне життя-не тільки реалізовує себе в музиці, а й займається благодійністю.

Діана Гурцкая
Діана Гурцкая

На своєму досвіді, як ніхто інший, вона розуміє, як нелегко живеться дітям з обмеженими можливостями. Тому при підтримці чоловіка співачка створила фонд допомоги незрячим дітям “За покликом серця”, завдяки якому безліч незрячих дітей змогли відчути себе по справжньому щасливими.

Діана Гурцкая і її фонд
Діана Гурцкая і її фонд

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.