Тернистий шлях до популярності: загадкова історія ведучої Алли Мазур, яка поборола рак

Ми звикли щодня чути голос телеведучої Алли Мазур на каналі "1 + 1" в інформаційно-аналітичній програмі "ТСН. Тиждень ". І це дуже аргументовано.

Вона вважається однією з найуспішніших жінок України. Але за кожною історією успіху є довгий і тернистий шлях. Як Алла Мазур прийшла на телебачення, які уроки вона засвоїла, працюючи там-про це наша стаття.

Шлях на телебачення

Такий Алла Мазур була в першому випуску ТСН
Такий Алла Мазур була в першому випуску ТСН

Алла Мазур завзято і наполегливо будувала своє життя, долаючи страх перед чимось новим, ще не знайомим, прислухаючись до порад колег, роблячи висновки з отриманих від життя уроків. Її принципи не боятися ризикувати і йти більш важким шляхом дали свої результати.

Отримавши професію радіожурналіста, Алла вирішила працювати на радіо

“Перші мої ефіри-це був жахливий переляк. Після них я виходила на вулицю і думала, будинки стоять, машини їздять і я пережила цей ефір “, – розповідає телезірка.

Вона готувала і вела перші українські радіомарафони, ток-шоу на політичні та економічні теми.

Долаючи комплекс невпевненості в своїх силах, вона переходить працювати на телебачення

Її перший випуск ТСН відбувся 1 січня 1997 року в каналі “Студія 1 + 1”.

Алла Мазур прийшла на канал 1 + 1 ще в 1997 році
Алла Мазур прийшла на канал 1 + 1 ще в 1997 році

Працюючи на телебаченні, Алла засвоїла ще один життєвий урок – “Не потрібно ставити перед собою занадто високу планку, до якої потім буде складно тягнутися .. Спробуйте зробити все так, як вмієте ви” -Поділися вона в одному з інтерв’ю.

Алла розповіла, що погоджуючись на кастинг на першому американо-українському проекті, у неї було відчуття, що погоджувалася на політ в космос.

Але перемога в кастингу відкрила перед нею нові можливості. Сьогодні Алла Мазур – одне з головних облич каналу і проекту ТСН. Головна порада від Алли Мазур- “Не давайте нікому писати сценарій життя замість вас. Прислухайтеся до друзів і батькам, але робіть те, що подобається вам. ”

До слова, не перепоною для Алли Мазур стала навіть онкологія, яку їй діагностували не так давно. Вона успішно з нею впоралася і сьогодні знову сяє також яскраво, як і 20 років тому.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.