Яким був Діма Монатік в юності і як став зіркою – ексклюзивні фото та секрети біографії

Діма Монатік - український співак, композитор і танцюрист, який виступає під сценічним ім'ям Monatik, зараз на піку популярності. Як він прийшов до слави - подробиці.

34-річний Діма Монатік тепер, безсумнівно, самий популярний виконавець в молодіжному середовищі. Він сам пише тексти і музику своїх ритмічних пісень, робить приголомшливі шоу-постановки. у нього його величезні фан-клуби не тільки в Україні, а й за кордоном.

Народився Діма в місті Луцьк у Волинській області. Його батьки були простими людьми – батько працював на авіазаводі, мама – секретарем в міськкомі партії.

Діма Монатік в дитинстві
Діма Монатік в дитинстві

Хлопець ріс як і всі, поки у восьмому класі випадково не побачив вуличне шоу місцевого клубу брейк-дансу. Хлопця так захопили ритмічна музика і неймовірні танцювальні трюки, що скоро він сам став учасником групи DBS Crew, де швидко освоїв найскладнішу техніку.

Діма Монатік з групою DBS Crew
Діма Монатік з групою DBS Crew

Після закінчення школи хлопець. за наполяганням батьків, вступив на юридичний факультет, а навіть деякий час працював за спеціальностю. Паралельно займався музикою і танцями, а потім вирішив, що “оплески йому подобаються більше, ніж аліменти” і переключився на творчість.

Молодий Діма Монатік
Молодий Діма Монатік

Він пробував прорватися на різні шоу – Х-фактор, “Танцюють всі”, його помічали, але далі другого туру пройти не вдавалася. І тільки після кастингу в “Фабрику зірок” Дімі пощастило – його помітила Наталія Могилевська.

Діма Монатік на кастингу
Діма Монатік на кастингу

Хлопець переїхав до Києва підкорювати велику сцену. Попрацювавши в команді Могилевської, танцюрист влаштувався в Київську танцювальну школу-студію Turbo, а потім створив свою групу “Monatique” і став робити повноцінні постановки.

У 2010-му Монатік пройшов проби в балет D’arts, яким керував досвідчений хореограф Микола Бойченко, знявся в кіно, на шоу “Танцюють всі” потрапив в 30 кращих. А потім була перемога в Х-факторі.

Діма Монаік на Х-факторі
Діма Монатік на Х-факторі

Далі Діма став затребуваним композитором, його пісні співають Лобода і Седокова, Єва Бушміна та інші. З 2014 року він виступає під псевдонімом MONATIK і разом з Антоном Челебі створює власну звукозаписну студію MonatikChilibiSound.

Зараз Діма збирає повні зали (перед карантином), записує новий альбом, є тренером Голоси-11.

Діма Монатік на Голосі
Діма Монатік на Голосі

Він одружений, з Іриною має двох синів – Данила і Платона. Живуть в побудованому чоловіком заміському будинку. Подробиці про сім’ю і фото будинку по посиланню.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.