Запакована з ніг до голови в латекс, спекотна Тіна Кароль натякає Балану: “Я все ще чекаю “

Чарівна Тіна Кароль зараз зайнята суддівськими і тренерськими обов'язками на проекті "Голос-11 ". Вона часто публікує міні-відео в своєму Сторіс з-за лаштунків шоу.

Зараз, поки телеглядачі дивляться перші сліпі прослуховування, тренери зі своїми командами щосили репетіруеют, готуючись до батл. Графік зйомок і репетицій дуже завантажений, але ж при цьому і тренерам, і артистам треба також відпочити і гарно виглядати перед камерами.

Селфі Тіни Кароль
Селфі Тіни Кароль

Тіна Кароль завжди виглядає бездоганно – з макіяжем, красивою укладанням, а її приголомшливі вбрання надовго стають предметом обсуженія в Мережі і ЗМІ.

30 січня в своїх Сторіс в Інстаграмі вона опублікувала Селфі з гримерки, де позує перед дзеркалом.

Тіна Кароль в гримерці
Тіна Кароль в гримерці

На співачці – приголомшливий комбінезон з матовою еко-шкіри, вдало підкреслює її красиву фігуру.

Селфі Тіни Кароль
Селфі Тіни Кароль

Красуня спеціально приймає різні пози, щоб показати, як розкішно виглядає.

До чорного фону співачка підібрала тільки одну прикрасу – кулон у вигляді стрижа на довгому ланцюжку. Такий символ має глибоке значення: стриж – це тяга до свободи, завзятість, рух до кращого і вміння домагатися бажаного.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Цими якостями володіє сама Тіна і хоче, щоб її підопічні теж прагнули бути такими, завдяки чому зможуть домогтися успіху.

Перший ефір сліпих прослуховувань на Голосі-11 вже відкрив 7 талантів, які пройшли в наступний тур. У Тіни Кароль та Олега Винника по 1 учаснику, у Наді Дорофеєвої – 2, а Монатіка вибрали 3 конкурсанта, з тих, до кого він повернувся.

Тіна Кароль на першому ефірі Голос-11
Тіна Кароль на першому ефірі Голос-11

На першому ефірі Тіна постала в спокусливій сукні з еко-шкіри кольору стиглої оливки, доповнення – широка пов’язка на голові. Автор наряду – український дизайнер The Coat Катя Сільченко.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.