54-річна Ольга Сумська показала, на які дивні процедури йде, аби не старіти: “Буду ще гарніше “

Актриса Ольга Сумська, яка виглядає набагато молодше за свої роки, поділилася своїми секретами краси, які позбавляють шкіру від зморшок.

Відома актриса Ольга Сумська зараз в місячному гастрольному турі по Україні з трупою Українського сучасного театру. Вони представляють п’єсу “Майстер і Маргарита”.

Після вистави в Кропивницького Ольга відвідала косметологічний салон і відкрила один зі своїх секретів краси – підтримувати яку їй допомагають як традиційні засоби, так і нові технології. Одна з них – процедура RF ліфтинг. Це омолоджує техніка, заснована на радіохвильове розігрів глибоких шарів епідермісу, завдяки чому верхні шари шкіри розгладжуються, стають більш пружними і ніжними.

Ольга Сумська в косметичному салоні
Ольга Сумська в косметичному салоні

Ольга показала апарат для процедури.

 "Апарат

А потім показала косметолога Інну, яка виконує маніпуляції.

Ольга Сумська на косметологічної процедурою
Ольга Сумська на косметологічної процедурою

Під час зйомки Ольга сказала так:

Працює RF, Іночка робить мені радіохвильової терапію, і я завтра буду ще гарніше

54-річна актриса дійсно виглядає значно молодшою за свій вік. Одним з важливих чинників, крім грамотного догляду за обличчям і тілом, вона також називає правильне харчування. На своїй сторінці актриса часто ділиться корисними і смачними рецептами. Один з них – печені яблука з чорносливом, горіхами і курагою. Їм вона поділилася в передачі “Смак дня”. Сам рецепт ви можете знайти по посиланню .

Ольга Сумська зі своїм десертом
Ольга Сумська зі своїм десертом

За словами жінки, це дуже цінний десерт для зимового часу.

А ще Ольга поділилася красивим фото приблизно десятирічної давності, де вона з чоловіком Віталієм Борисюком на пляжі в Бердянську освоюють свої новенькі мобільні телефони. Шанувальники захопилися красою пари і відзначили, що Ольга мало змінилася за цей час.

Архівне фото Ольги Сумської
Архівне фото Ольги Сумської

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.