Дочка Брєжнєвої змінила імідж та показала бойфренда

Дочка співачки Віри Брєжнєвої Соня Кіперман наважилася оприлюднити фото зі своїм хлопцем, з яким вона зустрічається вже декілька років.

Днями Соня опублікувала нове фото у мережі. Це спільне селфі з її хлопцем Меттом Кенноном. Пара зустрічається вже кілька років, втім дівчина наважилася оприлюднити світлини лише зараз.

Закохані вирішили вийти із самоізоляції та розважитися. На фото помітно, що вони удвох катаються на машині. Також на знімку Кіперман постала у новому образі – дівчина перефарбувалася з яскравої блондинки в шатенку.

Соня Кіперман з бойфрендом

Нагадаємо, що 19-річна Соня живе та навчається в Америці, куди вона переїхала у 2018 році. Дівчина хоче пов’язати своє життя з кіно та телебаченням. Вона вже знялася в епізоді серіалу «Щоденники вампіра». Також донька співачки пробує себе у ролі моделі.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.