Михайло Поплавський “запалив” з популярною моделлю та телеведучою: студентки вже не цікаві

Співаючий ректор Михайло Поплавський нерідко викладає фото з молодими дівчатами, незважаючи на свій вже далеко немолодий вік. Він каже - ще може гуляти з дівчатами!

Раніше Михайло Михайлович публікував відео, де знімається з молодими і красивими студентками, а сьогодні виклав ролик з моделлю та телеведучою Вікторією маремухи, яка свого часу знялася в серіалі “Київ днем і вночі “.

На відео Михайло Поплавський годує Вікторію ложкою супу зі своєї тарілки, а потім просить її піти, так як він не знає хто вона.

Дівчина демонстративно встає і йде за інший столик. Багато хто не зрозумів сенсу цього відео, про що висловилися в коментарях. Однак ролик приготований дуже в дусі Поплавського – коротко, він в костюмі і поруч гарні молоді дівчата.

На відео в Тік-Ток вже майже мільйон переглядів, а ось в Інстаграм через кілька годин після публікації відмітка за кількістю переглядів наблизилася лише до 75 тис переглядів.

Нагадаємо, зараз Вікторія маремухи офіційно ні з ким не перебуває у відносинах. Раніше у неї був залицяльник по імені Луї (він з Франції), з яким вони познайомилися в Києві, на вечірці у спільних друзів.

Сама Вікторія маремухи раніше вчилася в тому університеті культури, де Михайло Поплавський був ректором

Тому не дивно, чому у них такі тісні взаємини.

Вікторія маремухи
Вікторія маремухи

Спочатку француз не сподобався дівчині, але з часом йому вдалося підкорити серце красуні. У грудні 2019 го Луї зробив маремухи пропозицію руки і серце, на яке вона відповіла згодою. І поки всі думали, що весілля переноситься через карантин, пара просто боролася з кризою. У підсумку вони розлучилися.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.