Юлія Висоцька пройшлася по вулиці на ногах, які підкошуються, і без штанів: муза Кончаловського та ще штучка

Відома російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька своєю новою публікацією в соцмережах підтвердила статус музи Андрія Кончаловського.

Цього року Юлії виповниться 48, однак, дивлячись на неї, в це важко повірити. Героїня статті може похвалитися ідеальною фігурою і взагалі квітучим зовнішнім виглядом. Звичайно, Висоцька стежить за собою, при цьому вона не перебільшую та не зводить зовнішність в культ.

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Варто відзначити, що навіть наявність мімічних зморшок не підштовхує дружину Кончаловського до пластики і уколів краси. Вона вважає, що вже краще виглядати на свій вік, але бути доглянутою.

Як активний користувач Інстаграму, Юлія Висоцька регулярно радує шанувальників новими фото і відео, а більше мільйона її підписників завжди залишають під ними масу коментарів і оцінок “Подобається”.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

На цей раз теледіва похвалилася довгими стрункими ногами і розкішним загаром в червоно-білій сорочці з довгими рукавами, доповнивши образ смарагдовими туфлями на шпильці. Волосся зірка зібрала в високий пучок, а сонячні окуляри і келих в руці надали їй ще більшої невимушеності.

“Увірвуся в лютий, не вимагатиму чорнил, не буду розмазувати туш, прольотку за шість гривень залишу нужденним. Мініролик на ногах, які підкошуються буквою Х, зняла Надія Князєва під час фотосесії у Венеції зовсім недавно”, — підписала пост Юлія.

Шанувальники захопилися красою і легкістю Висоцької, про що говорить безліч захоплених компліментів на її адресу.

  • “О, боги, які ноги! Просто очей не відірвати”;
  • “З такими ніжками можна дефілювати хоч у Венеції, хоч в Монако! Кокетка!”;
  • “Шикарна жінка шикарна завжди і в усьому”, — пишуть користувачі.

Незважаючи на те, якою життєрадісною артистка постає на публіці, є в їх з Андрієм Кончаловським сімейному житті одна велика трагедія. Більше подробиць про це дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.