Нестаріюча екс-віагрянки Віра Брежнєва святкує свій день народження: маловідомі факти про зірку

Улюблениця засновника групи "Віа Гра " Костянтина Меладзе Віра Брежнєва 3 лютого 2021 року святкує свій 39-й день народження.

На честь цього ми вирішили згадати про те, які маловідомі факти є в мережі про співачку і телеведучої, і розповісти вам про них.

Першим Віру Брежнєву з її днем народження привітав коханий чоловік, якого вона так довго приховувала від публіки – Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

“Сьогодні свій День Народження відзначає Віра Брежнєва! Для нас Віра джерело натхнення і приклад для наслідування. Красива, витончена. Добра і ніжна в житті, відповідальна і прагне до ідеалу в роботі.

Бажаємо Вірі здоров’я, натхнення та щастя. Продовжувати радувати шанувальників своєю творчістю і щоб ніякі перепони не змогли на це вплинути!

З любов’ю, сім’я Meladze Music “, – написав Костянтин Меладзе на своїй сторінці, прикріпивши ніжне фото своєї коханої жінки Віри.

Кілька маловідомих фактів про Вірі Брежнєвій: сильна жінка, підробляє тамадою, не любить виставляти життя напоказ

У неї досить сильна жіноча енергетика. Уже кілька поколінь у зірки в родині народжуються виключно дівчинки.

Весілля з Меладзе Віра зіграла таємно – в Італії в 2015 році.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Віра – найкраща мама. Вона зовсім не лає своїх дочок ні з якого приводу.

Після того, як він таємно сама собі організувала весілля, зважилася з подружками відкрити агентство і організовувати весілля.

Віра Брежнєва – одна з тих зірок, хто зовсім не старіє і не користується послугами пластичних хірургів. Тільки подивіться як казково вона виглядає в свої 39 років! А ще в дитинстві вона була гидким каченям!

 

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.