66-річна Любов Успенська забула про вік в обіймах молодого красеня: “Перший дзвіночок деменції”

Популярна російська співачка Любов Успенська любить розбурхувати публіку, що вона зробила і на цей раз, впавши в обійми молодого бізнесмена.

Любов Залманівна відома своєю любов’ю до епатажу. Незважаючи на свій вік, а їй скоро виповниться 67, вона регулярно збирає на собі всі погляди, вибираючи для виходів у світ досить сміливі наряди.

Любов Успенська
Любов Успенська

Також королева російського шансону є частим клієнтом пластичних хірургів. Здається, що Успенська з роками тільки молодшає, адже на кожному її новому фото важко знайти хоча б одну мімічну зморшку.

Втім, це часто є причиною безлічі гнівних коментарів у мережі від тих, хто вважає, що виконавиці пора зупинитися в спробах втекти від старості.

Любов Успенська
Любов Успенська

Цього разу приводом для чергової порції критики став спільний знімок Любові з 16-річним бізнесменом Владиславом Тюльпановим, хлопець є сином покійного російського політика Владима Тюльпанова.

У кадрі Успенська відображена в чорній сітчастій сукні в обіймах молодого супутника, якому вона щось шепоче на вухо:

“З днем народження, дорогий! Ти талановитий, завзятий, працьовитий! У тебе все обов’язково вийде! А я завжди поруч, щоб тебе підтримати! Щасти тобі, будь здоровий! З найкращими побажаннями! Твоя Люба”, — зворушливо підписала пост зірка.

Більшість коментаторів залишилися обурені публікацією Любові Залманівної:

  • “Для людини похилого віку це занадто відверто. Навіщо було викладати і вітати дитину публічно. Яка, вибачте, Люба? Любов Мухоморівна в гіршому випадку. І потім, представляти онучка другом… Може це перший дзвіночок деменції?”;
  • “Знайшла собі молодого альфонса”;
  • “Соромно навіть дивитися на Любу. Своя дочка знаходиться над прірвою, а вона любов крутить з пацанами”;
  • “Чи не занадто друг молодий?”;
  • “Куди котиться світ… “, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.