Оля Полякова в короні і мікроплаті з розмахом відсвяткувала день народження: “Не заздріть “

Зіркові друзі Олі Полякової влаштували їй вечірку-сюрприз і привітали з минувшим днем народження.

17 січня головна блондинка країни Оля Полякова відсвяткувала своє 37-річчя. Свято пройшло в теплому сімейному колі на Мальдівах. Там Полякова з чоловіком і доньками влаштували шикарна вечеря з лобстерами і шампанським на березі океану.

По поверненню додому друзі і колеги співачки вирішили влаштувати їй сюрприз і влаштували вечірку на честь Полякової, про яку вона навіть не здогадувалася.

Маша Єфросиніна, яка була на вечірці розповіла в Інстаграм-сторіз, як вони “заманили” саму Полякову на таємне святкування. За словами Єфросиніної, Полякова думала, що буде співати на дні народженні якоїсь іменинниці, а коли приїхала на локацію побачила там всіх своїх друзів, які почали вітати її з днем народження.

Полякова не очікувала подібного сюрпризу
Полякова не очікувала подібного сюрпризу

Телеведуча Маша Єфросиніна, дочка Полякової Маша, а також сама артистка опублікували свіжі “сторіз ” в Інстаграм, в яких можна побачити, як пройшло святкування 37-річчя “Королеви ночі”. На відео видно, що серед запрошених гостей було багато знаменитостей: балерина Катерина Кухар, фешн-фотограф Соня Плакидюк, телеведуча Маша Єфросиніна та інші.

"Дикі танці" на вечірці у Полякової
“Дикі танці” на вечірці у Полякової

Знаменитості веселилися і танцювали, а в кінці вечора Полякової піднесли святковий торт, який був прикрашений короною. Королева ночі підтвердила свій статус, знявши солодку корона з торта і надівши її собі на голову.

Оля Полякова зняла корону з торта і приміряла її на себе
Оля Полякова зняла корону з торта і приміряла її на себе

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.