Дружина Потапа Настя Каменських після сімейного горя перестала роздягатися: “Я дуже сподіваюся…”

Відома українська співачка і дружина Потапа Настя Каменських навіть після втрати батька продовжує тримати з шанувальниками зв'язок.

Новий рік для героїні нашої сьогоднішньої статті почався з сімейного горя — в кінці січня на 82-му році життя помер її тато Олексій Йосипович. Це сталося невдовзі після повернення Потапа і Насті з відпочинку на Мальдівських островах.

Настя Каменских с папой
Настя Каменських з татом

Оскільки виконавиця активно веде свій блог в соціальних мережах, вона поділилася з фанатами і цією сумною новиною. Звичайно, багамільйонна армія підписників Насті Каменських в Інстаграмі підтримала артистку, що трохи полегшило важкі переживання.

Висловити подяку шанувальникам співачка вирішила новим постом:

“Друзі мої, я отримала від вас стільки тепла і добрих слів. Ви такі світлі, душевні і відчуваючі люди. Дякую кожному з вас за неймовірну підтримку і енергію добра. Дякую. Люблю вас і бажаю, щоб кожен день був щасливим!” , — написала знаменитість.

У своєму ж зверненні Настя підкреслила, що піснями, музикою, чуттєвими текстами і в цілому всією іншою творчістю вона сподівається дарувати людям щастя і надихати їх так само сильно, як вони надихають її.

Настя Каменських
Настя Каменських

Цю публікацію Каменських супроводила особистим фото, на якому позує в профіль в чорному светрі під горло, з сережками-кільцями і зібраним в хвіст волоссям. Локон і легкий макіяж надали образу зірки особливої ніжності.

У коментарях користувачі бурхливо відреагували на настільки проникливу промову дружини Потапа, не забувши обсипати її компліментами:

  • “Який неймовірно красивий образ. Це просто щось!”;
  • “І ми вас любимо”;
  • “Дякую вам за гарні пісні”;
  • “Прекрасна”;
  • “Зіронька ясна”.

Більше цікавого про закулісне життя Насті можна дізнатися з відео:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.