Рожеве плаття і пишна фата: як виглядала Алла Пугачова, коли вінчалася з Максимом Галкіним

Максим Галкін і Алла Пугачова повінчалися після 6 років шлюбу в 2017 році.

Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже 19 років, але до цих пір є найбільш обговорюваною парою вітчизняного шоу-бізнесу. У нерівний шлюб гумориста і легендарної співачки багато хто не вірив. Здавалося б, різниця у віці в 27 років – це справжня прірва між подружжям і довго їх шлюб точно не протягне. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Алла Пугачова обвінчалися в 2017 році
Максим Галкін і Алла Пугачова обвінчалися в 2017 році

На таїнстві вінчання були присутні не тільки Кристина Орбакайте з дочкою Клавою, родичі і діти подружжя, чотирирічні Ліза і Гаррі, але і їх друзі – Ігор Ніколаєв з дружиною, Марина Юдашкіна і багато інших. Для такої важливої події Максим Галкін вибрав класичний чорний костюм, білу сорочку і чорний галстук. Алла Борисівна наділу рожеве плаття, верх якого більше нагадував футболку, а спідниця була зшита з декількох шарів фатину. Також на плаття присутній широкий чорний пояс. Примадонна зробила укладку з легкими локонами і одягла коротку фату в тон сукні.

Максим Галкін м Алла Пугачова

Відео з вінчання Галкіна і Пугачової:

Цікаво, що Пугачова вінчалася вже не вперше. У 1994 році Алла обвінчалася з Філіпом Кіркоровим а Єрусалимі. Після вінчання з Галкіним Примадонна зізналася, що дуже шкодує про те, що пішла на це з Кіркоровим. Пугачова каже, що тоді це рішення було необдуманим і спонтанним.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.