Камалія розсекретила найдорожчий подарунок від чоловіка-мільярдера: “Просто сюрприз”

Відома українська співачка Камалія Захур поділилася подробицями сімейного життя з чоловіком-мільярдером і розповіла про його найдорожчий подарунок для неї.

Камалія і Мохаммад Захур разом вже майже 20 років, за цей час у подружжя народилося двоє дітей — близнята Арабелла і Мірабелла, а історія їхнього кохання почалася, як в казці.

Вперше вони побачилися в одному з київських ресторанів, куди співачка приїхала на запрошення друга сім’ї на ділову зустріч бізнесменів. Там зірка заспівала народну пісню “Місяць на небі, зіроньки сяють” і відразу ж підкорила серце майбутнього чоловіка — він попросив її номер і дав свій. Встояти Захур не зміг, адже її краса і голос були для нього немов подвійним ударом.

Камалія з чоловіком Моххамад Захуром
Камалія і Моххамад Захур

Вже через тиждень Камалія і Мохаммад зустрілися на концерті до Дня металурга в Донецьку, а на першому ж побаченні пакистанський мільярдер не став приховувати своїх почуттів і запропонував співачці жити разом.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Незважаючи на 22-річну різницю у віці, їм вдалося побудувати щасливу сім’ю, хоча на самому початку відносин виконавиця ледь не пішла від чоловіка. Причиною цього стало, як не дивно, дуже розкішне життя:

“Мені здалося, що він мене купує. Він просто залишив гроші і поїхав. Я кажу: “Що це за гроші?”. “Це тобі, я хочу, щоб ти влаштувала шопінг”. І я ось на цьому грунті відчула себе річчю. Тому тоді ось я психанула і йому довго доводилося мене вмовляти, виправдовуватися і пояснювати, що це все нормально, якщо чоловік свою жінку забезпечує”, — зізналася Камалія в одному з випусків програми “Зірковий шлях”.

Камалія
Камалія

На цей раз героїня статті розповіла про найдорожчий презент від коханого чоловіка:

“Літак. Це було просто так. Сюрприз просто. Летіли в Америку, прилетіли на особистому літаку”.

Камалія
Камалія у програмі Зірковий шлях

Зі свого боку, Захур поділився, що цінні подарунки дарує без будь-якого приводу, вважаючи, що жінок потрібно радувати частіше. До речі, ще у 2013 році журнал Forbes вніс його в рейтинг 100 найбагатших людей України.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.