Ведучі ТСН знялися в французькій фотосесії: Мазур, Таран і Падалко вразили чуттєвістю і елегантністю

Ведучі ТСН Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко знялися в чуттєвій фотосесії в французькому стилі.

Зоряний фотограф Ростислав Ріпка до 15-річчя своєї творчої роботи презентував колекційний фотоальбом “Аркур. Натхнення “. У фотокнизі містяться портрети і цитати 37 найвідоміших жінок, яких люблять мільйони українців, серед яких всі ведучі ТСН – Алла Мазур, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук і Марічка Падалко.

Вчора, 2 лютого, в ефірі новин ТСН було презентовано ексклюзивне відео і фото. Мазур, Падалко, Вітвицька, Таран і Мосейчук показали себе в несподіваних образах. Жінки підкорили ніжністю, чуттєвістю, елегантністю.

Алла Мазур

Алла Мазур знялася в дуже романтичному образі, який підкреслив жіночність телеведучої. На знімках Алла позує в прозорому чорному жакеті і чорному капелюшку.

Алла Мазур
Алла Мазур

Марічка Падалко

Марічка Падалко в кадрі з’явилася в сірому шкіряному плаття з пір’ям. Їй зробили красиву елегантну укладку, а образ доповнили масивні сережки з камінням.

Маричка Падалко
Марічка Падалко

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька постала в кадрі в зовсім незвичному образі. Телеведуча позувала в чорному жакеті з глибоким декольте. Соломії зробили зачіску з ефектом мокрого волосся і виразний макіяж.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Лідія Таран

Лідія Таран постала в дуже ніжному і романтичному образі. Легка хвиля в волоссі, блакитне плаття з брошкою, а вушко прикрасила срібна кафа.

Лідія Таран
Лідія Таран

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук вразила на знімках своїм проникливим поглядом. Провідна постала в чорній сукні з відкритими плечима, з злегка хвилястим волоссям і легким макіяжем.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.