З “одягу ” одна ковдра: Ані Лорак в непристойному вигляді з’явилась на вулиці

Ані Лорак схвилювала фанатів новою фотографією.

Ані Лорак є однією з найуспішніших і затребуваних артисток України і Росії. Її красою захоплюються мільйони, а її пісні буквально відразу стають хітами. Концертним шоу Кароліни може позаздрити сама Мадонна, а відеокліпи артисти збирають сотні тисяч переглядів на Youtube.

Концерти Ані Лорак – завжди грандіозне шоу

Ані Лорак намагається бути ближче до своїх шанувальників і веде активно свій Інстаграм-блог, де ділиться кадрами зі свого життя. Так нещодавно Лорак опублікувала кадр з кліпу, знятого ще 5 років тому. На знімку зірка позує на вечірній вулиці без одягу, лише в одній ковдрі на мокрій від дощу дорозі, по якій засліплюючи фарами мчать автомобілі. Це кадр з кліпу на пісню “Стримай моє серце”, який набрав близько 100 мільйонів переглядів на YouTube.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCK4E0Afgdwd%2F%3Figshid%3D1h85i7f82hchk&is_from_rle

“Сьогодні картині« Стримай моє серце »виповнилося 5 років. У день зйомок ми, через 10 років, зустрілися з Аланом Бадоєвим, і в цьому творчому союзі народилася зворушлива любовна історія, яка вже зібрала близько 100 мільйонів переглядів на YouTube. Для мене це відео особливе “, – написала Ані Лорак.

Шанувальники відразу ж почали коментувати фото. Багато написали, що ця пісня і кліп справжній шедевр. «Найулюбленіша пісня і кліп!», «Одна з найбільш зворушливих і сильних робіт! Кліп дуже класний »,« Прекрасна пісня і співачка »,« Сильна і красива пісня, зворушливий кліп »,« Дуже чуттєва, ніжна, прониклива композиція »- пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.