Зірковий перукар безкоштовно стриже безхатьків, змінюючи життя людей: 15 неповторних перевтілень (ФОТО)

Іноді потрібно просто змінити зачіску, і в житті настане біла смуга. У цьому переконаний і зірковий американський перукар, який стриже безхатьків.

Вони не народилися на вулиці, але в зв’язку з деякими обставинами опинилися без даху. Хтось із них раніше був успішним, мав бізнес, а потім розорився і все в один момент зникло.

Щоб підбадьорити і допомогти людям знову знайти свій шлях, перукар Джейсон Шнайдмен разом зі своєю командою влаштовують акції, де безкоштовно стрижуть бездомних.

Стиліст впевнений, що нова зачіска може повністю змінити життя. І Джейсон абсолютно правий. Оскільки, коли у тебе доглянутий вигляд, тобі легше знайти роботу. У тебе з’являється величезний шанс зрушити з мертвого місця і почати все з чистого аркуша.

Здавалося б, просто зовнішній вигляд. Давайте подивимося, як все-таки стрижка може змінити людину.

 ""Помолодшав і без уколів краси  "" ""Вони повністю розчарувалися у житті, але стрижка змогла повернути їм посмішку і надію

 "" "" ""Трохи підправили і вже зовнішність змінилася

 "" ""Виявився дуже навіть добрий чоловік

 ""Тепер і в камеру не страшно дивитися

 "" "" ""Нова стрижка змінює не тільки зовнішність людини, а й може змінити її долю. Згодні?

 "" ""Безхатько з неохайною бородою буквально за хвилини перетворився на доглянутого чоловіка. Подивіться відео

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.