Повітряні булочки за 3 хвилини: так швидко випічку до сніданку ви ще не готували. Незвичайний рецепт

Булочки готуються дуже просто в духовці. Після випічки всередині утворюється порожнеча, яку можна заповнити заварним кремом, згущеним молоком або шоколадом.

Тісто замішується за три хвилини за допомогою блендера. Якщо його немає, то можна просто вінчиком це зробити. Загалом на приготування булочок йде не більше двадцяти хвилин, тому сміливо готуйте на сніданок.

Інгредієнти:

  • молоко – 200 мл
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 150 г
  • сіль – 1/3 ч. л.
  • рослинна олія – 1 ст. л.

З цієї кількості інгредієнтів виходить ціла гора смачних булочок. Зможе поснідати вся сім’я.

Быстрые булочки на завтрак
Швидкі булочки на сніданок

Приготування:

1. У чашу міксера всипаємо пшеничне борошно. Додаємо яйця, молоко, сіль і ложку рослинної олії. Змішуємо до однорідності.

2. Беремо маленькі форми для кексів. Кожну формочку заповнюємо на 1/3.

3. Ставимо в розігріту духовку до 220 градусів на 15 хвилин. Коли булочки піднімуться, зменшуємо температуру до 150 градусів, і випікаємо ще приблизно 7-10 хвилин.

Готові повітряні булочки відразу подаємо до столу. Начинку додаємо за смаком та бажанням. До речі, начинку можна додати не тільки солодку. Навіть курка з овочами підійде.

Відео з рецептом:

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.