Дочка Лариси Доліної розповіла про стан мами: 65-річної артистки дуже погано

У мережі з'явилися чутки про те, що радянська і російська естрадна співачка Лариса Доліна тяжко хвора. До цього часу ніхто офіційно не брався це коментувати.

Головною причиною для обговорень стало те, що королева вітчизняного джазу Лариса Долина останнім часом дуже схудла, а шкіра місцями обвисла і потемніла. Фанати почали думати, що такі симптоми є провісниками страшної недуги.

Масла у вогонь підлило те, що Долина стала рідше з’являтися публіці

Лариса Долина нібито сильно схудла - у неї підозрюють серйозну хворобу
Лариса Долина нібито сильно схудла – у неї підозрюють серйозну хворобу

Ясність в стан 65-річної співачки внесла її власна дочка Ангеліна, яка озвучила офіційну позицію сімейства на цей рахунок.

Цим сімейним фото в Інстаграме поділилася 38-річна спадкоємиця Доліної. У коментарях до кадру дівчина розвіяла чутки про те, що Лариса Олександрівна погано себе почуває.

Ангеліна розповіла, що з її мамою все в порядку. Дочка Доліної не згодна з критикою і каже, що це справа звички. Виконавиця останні пару років носила інший розмір одягу, і фанати поки просто не змирилися з відбулися змінами.

“Моя мати, Лариса Олександрівна Долина бадьора, весела і повна сил! Тому багато свідків щодня “, – написала дочка відомої артистки Ангеліна.

Лариса Долина кілька років тому
Лариса Долина кілька років тому

Переконалися в бадьорості Лариси Доліної і кореспонденти, які прибули на щорічний захід ЖАРА KIDS FEST. Там була присутня і королева джазової музики Лариса Олександрівна Долина, яка здавалася похудевшей, бадьорою, активною, але ніяк не хворий.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.