Сергію Бабкіну, який страждає на тяжку хворобу очей, зробили операцію: подробиці

Сьогодні, 5 лютого, українському музиканту Сергію Бабкіну зробили операцію в Австрії.

Нещодавно стало відомо, що український артист Сергій Бабкін втратив майже 70% зору і йому потрібна термінова операція. Оскільки в Україні немає необхідних препаратів, проходити лікування артист буде в Австрії. 1 лютого 2021 року Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною полетіли до Відня, щоб зробити необхідні дослідження і аналізи. А вже сьогодні, 5 лютого, операція була проведена. Про це повідомила дружина музиканта в своєму Інстаграм. Так, Сніжана в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала листування зі своїм чоловіком, який повідомив їй про завершення операції. На зображенні видно, що Сергій записав дружині відеоповідомлення. Артист був в дуже темних окулярах.

Сніжана Бабкіна показала переписку з чоловіком
Сніжана Бабкіна показала переписку з чоловіком

Нагадаємо, за день до операції Сніжана Бабкіна поділилася не надто втішними новинами. Спочатку планувалася одна операція, проте, коли Сергій приїхав до Австрії і пройшов там повний огляд, виявилося, що однієї операції мало.

Зараз Сергію зробили операцію на одному оці. Через 2-3 тижні йому доведеться повернутися до Відня, де лікарі подивляться, як організм реагує на операцію, а тоді вже прооперують і друге око.

Що відомо про рідкісне захворюванні Сергія Бабкіна

На початку 2021 Сергію Бабкіну поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак уже втратив 70% центрального зору. Дружина музиканта Сніжана Бабкіна повідомила, що ускладнення на очі дав вірус в нирках, який довго не давав про себе знати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.