Тіна Кароль готується до важливої події з Баланом: запалила свічки, одягла ночнушку, зав’язала очі

Відома українська співачка Тіна Кароль здивувала шанувальників в мережі чуттєвими кадрами, які нікого не залишили байдужим.

Героїня нашої сьогоднішньої статті встигає все — і писати нові пісні, і давати концерти, і судити вокалістів на “Голосі країни”, і випускати власні колекції сумок, туфель і духів.

Тіна Кароль на Голосі країни
Тіна Кароль на Голосі країни

На цей раз артистка вирішила порадувати свою армію фанатів подарунком до Дня всіх закоханих і представила ароматичні свічки для дому з сумішшю ноток полуниці, троянди, апельсина, бергамота, пачулі, чорного перцю і ванілі. Найменша свічка обійдеться в 599 гривень, а найбільша в 6999.

Колекція домашніх аромасвічки від Тіни Кароль
Колекція домашніх аромасвічок від Тіни Кароль

Обличчям рекламної кампанії теж стала сама Тіна Кароль. У Інстаграмі зірка опублікувала ролик з цими самими свічками. У кадрі вона постала в чорній сукні-ночнушці на тонких бретелях і з високими розрізами на стегнах, її волосся як завжди укладене бездоганно, а на обличчі помітний ніжний макіяж зі стрілками. На самому початку відео Тіна входить в кімнату з зав’язаними червоною атласною стрічкою очима.

“Я хотіла створити колекцію, завдяки якій вдома стане затишно, а на серці тепло”, — підписала публікацію знаменитість.

Коментатори в Інстаграмі Тіни Кароль прийшли в захват від неї такої, а без згадок молдавського мачо Дана Балана, звичайно, не обійшлося:

  • “Шикарно”;
  • “Яка ж ви красива! Намилуватися не можу”;
  • “Навіть реклами з Тіною Кароль — це твори мистецтва!”;
  • “Добре підготувалася до Дня народження Дана, залишилося білизну випустити”;
  • “Це підготовка до Балана?”;
  • “Данчик оцінить”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Публіка впевнена, що між Тіною Кароль і Даном Баланом вже давно зав’язався роман, хоча самі вони не поспішають спростовувати або підтверджувати ці чутки. Більше подробиць про їхню історію кохання дивіться на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.