(Відео) Ліза Галкіна вражаюче виконує легендарний хіт Джо Дассена під керівництвом Алли Пугачової

Під чуйним керівництвом своєї зіркової мами Алли Пугачової маленька Ліза Галкіна теж почала займатися музикою - ми знайшли її рідкісне відео з сімейного альбому.

Зараз Єлизаветі Галкіної сім років. Вона живе у великому будинку-палаці, разом зі своїм братом Гаррі, батьками і прислугою. З огляду на те, що Алла Борисівна досить давно пішла на заслужений відпустку від сцени, у неї є достатньо багато часу для виховання дитини, і навіть двох.

Зоряне сімейство живе в досить багатій селі Грязі, в Підмосков’ї

Пугачова і Галкін з дітьми
Пугачова і Галкін з дітьми

Незважаючи на те, що там живуть заможні люди, і вдома там далеко не найбідніші, апартаменти Пугачова виглядають дійсно вражаюче – як маленький філія Діснейленду. Хоча, ні, зовсім він не маленький!

У будинку у Алли Борисівни і Максима дуже багато цікавого, і серед усього іншого – піаніно, на якому двійнята навіть навчилися грати в чотири руки.

Ми знайшли раритетне відео, де Ліза Галкіна стоїть поруч з цим роялем і виконує пісню Джо Дассена.

Видно як вона співає і уважно дивиться на маму, яка знаходитися за кадром і показує, коли їй потрібно покрутитися і жестикулювати руками.

На відео у дівчинки заплетена косичка. Вона стоїть у білій футболці і маленькою блискучою спідниці. Грає на піаніно якийсь чоловік, мабуть, викладач Лізи по вокалу або музики.

Нагадаємо, в 2021 році славним двойняшкам Лізі і Гаррі Галкіним виповниться по вісім років. Діти найзнаменитіших артистів Росії і найближчого зарубіжжя Алли Пугачової і Максима Галкіна відвідують школу, співають і грають на фортепіано.

Ліза давно стала зіркою Instagram, де регулярно радує численних шанувальників. Цього разу на її сторінці з’явилося нове відео з сімейного архіву. У кадрах ролика Ліза в чорно-білому смугастому комбінезончик розповідає, що буде приносити додому всіх тварин.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.