Хто така Яна Орфеева: найдорожча ескортниця світу живе в Києві і заробила $ 4 млн в гаремі

Для більшості сучасного світу поняття "ескорт " має дуже змащений і не дуже пристойних характер, хоча ескортниця - це дівчина, яка супроводжує чоловіка.

Більш непристойного змісту поняття “ескорт ” почали надавати вже куди пізніше. Важко повірити, але одна зі звичайних провінціалкам з України пробилася в перші леді популярного арабського шейха і мультимільярдера. Як їй це вдалося? Ми вирішили розповісти вам цю загадкову історію.

Звуть її Яна Василенко, і вона більше відома в світі як мільйонерка Яна Орфеева

Яна Орфеева
Яна Орфеева

Яна Орфеева (справжнє прізвище Василенко) родом з Черкас, з простої сім’ї.

Вона приховує свою сім’ю – батьків, братів / сестер та інші зв’язки. В принципі, це зрозуміло. Адже в селі погана слава швидко розходиться, особливо якщо дівчина – ескортниця (а далеко не всі хочуть розбиратися в сенсі цього поняття).

Яна Орфеева
Яна Орфеева

Після закінчення школи дівчина взяла участь в конкурсі Міс Україна 2015 року, але навіть не потрапила до фіналу. Хоча без пластики, уколів краси, підтяжок і “надувних губ ” у Яни була досить приємна зовнішність і натуральна краса.

Шукати визнання Яна Василенко-Орфеева вирішила іншим шляхом

Після поразки на престижному загальнодержавному конкурсі “Міс Україна ” Яна не пішла вчитися, а відразу зі спонсором поїхала в Азію, там зробила пластику обличчя. Зокрема, вона зробила ті самі “надуті губи ” і змінила овал обличчя на більш ляльковий.

Яна Орфеева до і після операції
Яна Орфеева до і після операції

Звідти дівчина потрапила в гарем до одного з саудівських принців. Її платню на рік становило $ 4 млн, вона пробула там 2 роки – супроводжувала принца в поїздках і розважала танцями гостей.

Скільки заробляє найдорожча ескортниця світу? Історія Яни Орфеевой

Більше про шляху до слави ми розповіли в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “. Не забудьте підписатися на наш канал, щоб бути в курсі всіх важливих подій світу улюблених зірок!

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.