Ксенія Мішина відпочиває не тільки з Олександром Еллертом і дітьми: поруч ще одна українська знаменитість

Актриса Ксенія Мішина зустріла на відпочинку в Домінікані українську співачку. Познайомилися ближче сім'ями і зробили фото.

Днями колишня холостячка Ксенія Мішина з Олександром Еллертом вирушили на довгоочікуваний відпочинок у Домінікану. Компанію закоханим склали їхні діти: 8-річний син Мішиної – Платон  і 13-річна дочка Еллерта – Еля. Це не перша зустріч дітей, вони вже встигли познайомитися під час зйомок шоу “Холостячка”.

Ксения Мишина с Алексендром Эллертом и детьми
Ксенія Мішина з Олександром Еллертом і дітьми

Судячи з фотографій пари, якими вони діляться у мережі, діти подружилися, і вийшла повноцінна сім’я.

Александр Эллерт и Ксения Мишина на отдыхе
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина на  відпочинку

Здавалося б, що може зробити сімейний відпочинок ще кращим? І тут несподівано для себе Ксенія Мішина з Олександром Еллертом зустрічають ще одну українську знаменитість, яка заселилася в той самий готель, що і вони.

Сусідкою пари виявилася співачка Ірина Федишин. Вона також з рідними відпочиває в Домінікані. Українська артистка в своєму профілі Інстраграм опублікувала фото і написала, що була здивована, коли вони з Мішиною зустрілися в одному готелі.

Ірина Федишин і Ксенія Мішина
Ірина Федишин і Ксенія Мішина

“Це була приємна зустріч, ми ближче познайомилися сім’ями. Дуже красива і позитивна пара. Тепер ділимося враженнями від відпочинку”, – додала Федишин.

Инстаграм Ирины Федышин
Інстаграм Ірини Федишин

Навіть на іншому кінці світу, можна зустріти близьких людей. А у вас були такі випадки?

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.