Сестрички народилися майже однаковими: як дівчатка змінилися за 13 років? (Фото)

У незвичайної пари народилися дівчатка дуже схожими один на одного. Але пройшло 13 років і сестрички кардинально змінилися.

Дівчатка Марсі і Міллі Бігс народилися дуже схожими. У сестер були ідентичні очі, носик і волосся. Але малятка росли, і зовнішність дітей змінювалася. Згодом Марсі стала білосніжкою з русявим кольором волосся, а Міллі темношкірої брюнеткою.

Девочки-блищнецы
Дівчатка-близнюки
Марси и Милли Бигс
Марсі і Міллі Бігс

Можна подумати, що дівчатка різної національності. Але насправді, вони сестри, та ще й близнюки. А все тому, що мама Аманда англійка, а тато Майкл з Ямайки. Незважаючи на такі зовнішні відмінності, жінка і чоловік закохалися і створили родину.

Через деякий час після весілля Майкл з Амандою стали батьками. На світ з’явилися прекрасні, але дуже незвичайні дівчатка. Чоловік з дружиною навіть жартували з цього приводу. Вони говорили, одна дочка мамина, друга батькова. Бо й справді, новонароджені діти були схожі на дорослих.

Семья
Сім’я

Ця особливість принесла родині популярність. Фото і статті про сім’ю Бігс публікували в модних журналах.

Сестры Бигс на обложке журнала
Сестри Бігс на обкладинці журналу

Зараз Марсі і Міллі по тринадцять років. Вони звичайні підлітки, які ходять в школу і гуляють з друзями.

Сестри Бігс зовні змінилися, але смаки залишилися. Дівчата люблять читати одні й ті ж книги, дивитися ті ж фільми. Крім цього, вони ті самі сестрички, яким подобається однаково вдягатися. Незважаючи на це, характер у дівчат зовсім не схожий.

Батьки кажуть: «Міллі більш боязка і занурена в себе, а «біленька» Марсі нахабна маленька мавпочка».

Як би дівчата не відрізнялися, вони все одно рідні сестри.

Черно-белые близнецы
Чорно-білі близнюки

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.