Дмитро Комаров вирушив до Пакистану і показав свою найкращу “дорослу іграшку” (ФОТО)

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров знову в експедиції. Журналіст показав підписникам, з чим ходить на полювання.

У пошуках цікавих місць і людей Дмитру Комарову не заважають навіть карантинні обмеження. Ведучий програми “Світ навиворіт” відправився у чергову експедицію. Цього разу журналіст разом з оператором Олександром Дмитрієвим вивчає Пакистан. Прем’єра відбудеться уже в цю суботу, 13 лютого.

А поки всі фанати чекають вихідних, сидячи вдома з чаєм, мандрівник Дмитро Комаров знаходиться в звичних для себе екстремальних умовах.

“У рідній стихії: тропіки і гори, десятки інтерв’ю, тисячокілометрові переїзди, ранні вильоти, зйомки світанків, нерідко сон по 3-5 годин, кожен день емоції і адреналін. Життя на максимальних обертах. І максимально навиворіт. Загалом все, як я люблю. Адже тільки коли “горять” очі – то, що ти робиш, виходить справжнім. Добре, коли улюблене хобі і робота збігаються”, – написав Комаров в Інстаграм.

У новому випуску програми ведучий обіцяє цікаву і красиву “здобич”, яку він зловив своєю, як написав сам Дмитро, дорослою “іграшкою”. Комаров розкрив деякі секрети в своїй роботі, які допомагають створювати власне “Світ навиворіт “.

Дмитрий Комаров в Пакистане
Дмитро Комаров у Пакистані

Ведучий Дмитро Комаров наголосив, що для нього фотовідеопушка – найкраща іграшка та робочий інструмент одночасно.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.