“Роз’їлася!”: Софію Ротару звинуватили в тому, що вона втратила форму і вийшла на сцену

Як відомо, Софія Михайлівна Ротару - співачка, якій підвладний вік. У свої вже далеко за 70 вона виглядає ніби тридцятирічна красуня.

Природно, секрет своєї гарної форми вона видавати не хоче, однак хірурги, які дивляться на зовнішність Ротару, в один голос заявляють – вона робила дуже професійні уколи краси і підтяжки, які так здорово її омолодили.

Але є те, що Софії Михайлівні приборкати не вдалося – це вага. Як би там не було, але людина з віком все одно набирає вагу через погіршеної метаболізму.

Нещодавно на Ютуб-каналі самої ж Софії Ротару з’явилося відео з її виступу в Воронежі, де помітно, як Софія поправилась

Нещодавно Софія Ротару виступила на закритій вечірці воронезького бізнесмена. 73-річна співачка здивувала присутніх не тільки своїми вокальними даними, але і зовнішнім виглядом.

Цікаво, що на відео Софія Михайлівна виглядає так, ніби вона набрала приблизно 8-10 кілограмів, хоча на знімках в її офіційному Інстаграме Ротару досить худа. Мабуть, її прес-служба гарненько намагається над редагуванням фотознімків перед публікацією.

Наряд у Софії Михайлівни на виступі був темний і мішкуватий – якраз такий, який дозволить безслідно приховати всі слабкі місця фігури. Але зйомка, особливо на телефон, завжди спотворює реальність, тому зовсім прибрати невдалі місця співачки не вийшло.

“Ось це роз’їла! “, – здивувався один з шанувальників, зазначивши, що такий повної артистка була ніколи.

Ви чули про суперництво Пугачової і Ротару? Знаєте в чому причина? Ми з’ясували і розповіли в нашому відео на Ютуб-каналі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.