Дочка Камалії стала відомою моделлю в 7 років: Мірабелла Захур дебютувала на показі

Юні дочки Камалії Мірабелла і Арабелла з юних років проявляють свої схильності до світу зірок, і все вже обговорюють, якими красивими моделями стануть дівчинки.

Поки їх зоряна мати і володарка титулу Міс Світу 2008 Наталія Шмаренкова не знає ким будуть її дочки, проте водить їх на групи за інтересами і намагається розвивати приховані таланти.

Наприклад, у себе в Інстаграм-акаунті Камалія показала, що її дочка Мірабелла Захур вже вийшла на подіум

“А ось і відома модель Мірабелла Захур)

Як думаєте, по-моєму у дівчат все виходить? “, – написала Камалія.

Судячи з фото, Мірабелла стала обличчям колекції дитячого одягу. І виглядає в кадрі вона досить впевнено.

Батько Мохаммад Захур також підтримує захоплення дочок модельним бізнесом, і всіляко підтримує їх ідеї.

Нещодавно в шоу “Зоряний шлях ” найбагатша і дорога співачка України Камалія розповіла, яким був найдорожчий подарунок її чоловіка Мохаммада за весь час спільного життя.

Камалія з Захуром на початку знайомства
Камалія з Захуром на початку знайомства

Артистка поділилася, що одного разу пакистанський мільярдер подарував їй літак. Від такого подарунка, та ще й без приводу, Наталія (справжнє ім’я зірки) буквально втратила дар мови. Сім’я відразу ж полетіла в Америку на власному повітряному судні.

Чоловік Захур прокоментував такий раптовий подарунок без приводу коротко – сказав, що жінок потрібно радувати без причини якнайчастіше.

Додамо, близнючки Мірабелла і Арабелла – справжня гордість найбагатшою співачки України Камалії.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Незважаючи на те, що дівчаткам всього по 7 років, вони вже виглядають як справжні моделі – копії своєї мами, Міс Світу 2008. В інтерв’ю каналу “Україна ” Камалія зізналася, що Арабелла, як і мама, має здібності до музики і дуже хороший слух.

Камалія на презентації нової колекції Катерини Чепак
Камалія на презентації нової колекції Катерини Чепак з дочками-моделями

А ось Мірабелла має успіхи в спортивній гімнастиці і без сорому демонструє на камеру свою гнучкість. Батьки Камалія і Захур впевнені – дівчатка виростуть відомими і талановитими.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.