Відома телеведуча Соломія Вітвіцька заявила, що подала на розлучення після восьми років в шлюбі

Довгий час телеведуча Соломія Вітвіцька і її тоді ще чоловік Владислав Кочатков здавалися найміцнішою парою з усіх відомих.

Однак через вісім років шлюб дав тріщину. Про свій намір розірвати відносини Соломія заявила напередодні в Інстаграм обліковому записі. У коментарях її тут же почали підтримувати зірки і колеги. Наприклад, Тоня Матвієнко була вельми здивована, або навіть шокована такого повороту подій і написала: “Щоооо ?? “.

А колега Марічка Падалко висловила свої слова підтримки, і написала, що якщо потрібна допомога – вона завжди поруч.

Соломія Вітвіцька заявила про розлучення

“8 яскравих, божевільних, добрих і таких різних років …

За цей час ти став мені другом,

але ми втратили “нас “. ⠀

“Розлучення ” тільки звучить жахливо, але відкриває нові шляхи, і я обов’язково знайду тобі хорошу дружину))

⠀ PS Все інше залишиться між нами, серіалу і скандалів не буде, друзі і колеги, вибачте – це єдиний коментар на цю тему, рухаємося далі !!! “, – написала Соломія Вітвіцька в описі під чорно-білим фото зі своїм чоловіком.

У коментарях деякі фанати стали висловлюватися, що запідозрили недобре в стосунках Соломії ще коли вона перед новим роком літала до Америки без чоловіка, а з подругою.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Тоді багато хто побачив в її вчинку прагнення кудись вирватися і щось змінити.

Зараз найголовніше телеведуча телеканалу 1 + 1 готова вриватися в роботу з новими силами, але просить не турбувати її питаннями про розставання з чоловіком, так як ця тема ще досить болюча, особливо, після стількох років разом.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.