Очі перекосило: Юлія Висоцька здивувала зовнішнім виглядом після відвідин дочки в лікарні

Телеведуча і фуд блогер Юлія Висоцька, навіть незважаючи на серйозні проблеми в сім'ї, намагається не випадати зі справи всього свого життя - кулінарії.

Трагедія Юлії Висоцької

Майже 7,5 років тому Юлія разом з чоловіком Андрієм Кончаловським і дітьми відпочивала у Франції. Коли вони поверталися в готель на орендованій машині, глава сімейства не впорався з керуванням і вони розбилися на машині.

Найбільше дісталося тоді ще зовсім юній Маші Кончаловській. Зараз дівчині 21 рік, 7 з яких вона провела в комі. Батьки вірять в одужання дитини, проте лікарі вже зовсім зневірилися, і не беруться давати навіть сумнівні прогнози.

По мережі ходять чутки, що і Юлія сама вже опустила руки – хоче відключити Машу Кончаловський від всіх апаратів і поховати її.

Час від часу Юлія Висоцька ходить в лікарню до своєї дочки, щоб відвідати її

Минуло вже стільки років, а серце матері до сих пір вірить в краще.

В одній зі своїх публікацій Юлія Висоцька показала фото, яке зробила майже відразу після візиту в лікарню. На ньому Юля втомлена і дуже сумна. Однак намагається не показувати свій біль і розчарування.

Юлия Высоцкая, Инстаграм
Юлія Висоцька, Інстаграм
Юлія Висоцька, Інстаграм
Юлія Висоцька, Інстаграм

“Є одна людина, він ненавидить #selfie я, в принципі, згодна. Самомилування не є гідність. І так я іноді, досить бездарно, роблю такі фотки. Рідко для соцмережі, зазвичай для своїх “, – написала телеведуча Юлія Висоцька.

Щоб чимось себе відвернути, Юлія Висоцька готує і веде свій блог. Вона розповіла, як напередодні приготувала цибульний тарт.

Цибулевий тарт від Юлії Висоцької
Цибулевий тарт від Юлії Висоцької

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.