Олег Винник вразив поцілунком на публіці (Фото)

Відповідне фото днями з'явилося в мережі. Прихильники співака підозрюють, що на світлинах – не дружина Олега.

Популярний український співак Олег Винник вкрай рідко обговорює подробиці свого особистого життя, а на питання журналістів про сім’ю не дає прямих відповідей. За роки популярності він  жодного разу не озвучив ім’я дружини, бо такі теми хоче залишити поза камерою.

Як зазначає виконавець, його аудиторію повинна цікавити його творчість, а не особисті стосунки.

Враховуючи те, що більшість його прихильників – це жінки, то відповідно й інтерес до його романтичного життя великий. Шанувальниці артиста припускають, що ймовірною дружиною артиста є  його бек-вокалитка Таюне. З жінкою Олег проводить багато часу як у роботі, так і поза нею. Зокрема, він був помічений з Таюне на відпочинку в теплих краях.

У мережі з’явилися цікаве фото Олега Винника з поцілунками

Нещодавно в мережі з’явилося фото, на якому Олега цілує жінка, яка ззовні схожа на його бек-вокалістку. Втім, придивившись до фото уважно, очевидно, що це інша дівчина.

Популярне

Схожі статті

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.