90-річний Григорій Чапкіс в реанімації у важкому стані: на межі з життям

Скована спина і ноги, а ще - утруднення з диханням. Так себе зараз почуває головний хореограф країни і суддя "Танців з зірками " Григорій Чапкіс.

9 лютого 2021 року його госпіталізували до столичної лікарні і помістили в реанімаційне відділення. У грудні у танцюриста була двостороння пневмонія, яка до сих пір дає свої відгомони.

Він уже двічі потрапляв до лікарні, і цей візит до лікарів у нього третій за рахунком.

Близькі та фанати переживають за стан Григорія Чапкіса: він дуже важкий

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

“Ніби як залишкові явища після запалення легенів. Важко ходити і важко дихати. Тут дуже хороший персонал “, – поділився Григорій Чапкіс в коментарі виданню “Гордон “.

Сам хореограф додає, що за час хвороби він дуже сильно схуд і постійно відчуває слабкість

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Нагадаємо, вперше зірку “Танців з зірками ” госпіталізували 19 грудня 2020 року. Тоді у нього була підозра на Ковід-19. Однак два тести виявилися негативними.

Таким чином Григорія Чапкіса лікували від запалення легенів з двох сторін. Він почав поступово приходити в себе і повертатися до нормального самопочуття, однак після нового року недуга знову повернувся.

6 січня стало відомо, що його госпіталізували знову – стан важкий, дихати важко.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

І знову тест на Ковід-19 виявився негативним. Потім стан було середньо важким, проте стабільним, і спостерігалася позитивна динаміка, тому Чапкіса виписали. У ніч на 9 лютого стало відомо, що у нього знову ускладнення.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.