Даша Астаф’єва наважилася показати батьків

Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Виконавиця вирішила порадувати прихильників свіжим фото, де вона зображена разом із найріднішими людьми – батьками.  Артистка залишила під світлиною жартівливий коментар.

«Тато і Мама сфоткані в момент поїдання «Морських камінчиків». Я елементарно втягую живіт і щоки. Живіт вийшло», – йдеться в повідомленні.

Даша з батьками

На знімку Даша фотографує себе та батьків у дзеркалі. Вони позують у домашньому одязі. Астаф’єва , як і її мама – без зачіски та макіяжу, очевидно, сімейне фото було імпровізацією.

Фанатам сподобалося фото, і вони залишали схвальні коментарі та обговорювали, на кого ж більше схожа співачка.

«Посмішку викликаєте», «Даша яка ж ти нереальна», «Дуже пластична», «Даша, я думала спочатку, що Ви зависли в повітрі», «От в кого ти така красуня», «На кого ж ти більше схожа?», «Чудове сімейне селфі», – писали користувачі.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.