Дівчина за допомогою косметики робить дуже дивні, але приголомшливі речі: не просто макіяж (ФОТО)

Талановита дівчина доводить, що за допомогою косметики можна не просто стати красивішою, а навіть перетворитися на іншу людину і не тільки.

Візажист-самоучка робить неймовірні речі за допомогою косметики. 27-річна Нікі Хілл дуже талановита і креативна дівчина. Британка робить не зовсім звичайний макіяж. Навіть і просто макіяжем, якщо чесно, це не назвеш.

Нікі може перетворитися майже на будь-яку людину або персонажа. Вона малює на обличчі такі реалістичні ілюзії, що складно відрізнити, де закінчується “натуральність “.

Дівчина захоплюється макіяжем близько 7 років. Спочатку вона не знала, чим саме буде займатися. Згодом зрозуміла, що просто фарбувати наречених нецікаво. Тоді спробувала зробити незвичайний макіяж і понеслося.

Від деяких її робіт в очах навіть двоїться.

Якщо хочете “приміряти” на себе обличчя іншої людини, тоді вам допоможе Нікі Хілл.

Дівчина може зробити з вас навіть відомого політика. Днями візажист перевтілилась на Дональда Трампа. Як вам результат?

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.