Кейт Міддлтон і принц Вільям планують 4 дитину: в королівській родині гряде поповнення

За королівським сімейством публіка стежить не менше пильно, ніж за улюбленими серіалами, які показують по телевізору в пікові години.

А зараз, коли в мережі з’явилися підтвердження того, що сімейство планує поповнення, увагу аудиторії прикута до них ще більше.

Герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон і принц Вільям планують 4 дитини

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Дружина принца мріяла про народження ще однієї дитини ще перед пандемією, але вирішила тимчасово відкласти плани, так як знаходження в медичних установах на період пандемії було досить небезпечним, а в родові відділення нікого не пускали. Оскільки вакцина тепер доступна, то і поповнення в королівській родині стало можливим.

Зараз Кейт і Вільям вже мають статус “багатодітній ” сім’ї і виховують трьох дітей, але планують на цьому не зупинятися

 "Кейт

Міддлтон і принц виховують трьох дітей – 7-річного принца Джорджа, 5-річну принцесу Шарлотту і 2-річного принца Луї.

У ЗМІ пишуть, що винахід вакцини від коронавирусной інфекції стало таким “світлом в кінці тунелю “, який дозволить герцогині знову завагітніти і виносити дитину, подарувавши Її Величності ще одного спадкоємця.

Поки ця інформація офіційно не підтверджена сім’єю Її Величності Королеви Великобританії, проте ЗМІ активно її поширюють і вітають Кейт і Вільяма з прийдешнім поповненням.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

До слова, дивлячись на живіт Міддлтон, деякі вже стверджують, що вона в очікуванні четвертої дитини.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.