Співачку Злату Огневич обдурили на 5 тисяч доларів: “Я особисто знайду цю с *** “

Співачка Злата Огневич опублікувала відео, де вона в сльозах і емоціях розповідає, як від її імені обдурили один великий бренд і "кинули " на 5 тисяч доларів.

Судячи з розповіді знаменитості, рік тому невідомий чоловік нібито від її імені взяв передоплату за надання рекламних послуг в розмірі п’яти тисяч доларів і зник в невідомому напрямку. Зараз співачка про це дізналася, природно, ніхто з її менеджерів і творчої команди ніякої передоплати не брав, і співачка не збиралася надавати цьому бренду рекламні послуги.

Про який саме бренд йдеться, Злата Огневич не уточнює, але каже, що цю компанію вона дуже поважає і є її клієнтом

Злата Огневич
Злата Огневич

Злата зі сльозами на очах пообіцяла обов’язково знайти і покарати шахраїв. А в своїх емоціях вона не соромиться висловлювати навіть жорстоке розвиток ситуації:

“Я в цілковитому сказі !!! Мрію, щоб у нашій країні злодіїв карали, як колись в арабських країнах: відрізали кінцівки, в залежності від тяжкості злочину. Дуже багато питань до даної ситуації! Чому я дізнаюся тільки зараз? Що це – боязнь звернутися до артиста або непрофесіоналізм? Можливо, є ще варіанти.

Ми з командою вже приступили до з’ясування даної ситуації, буду Вам повідомляти подробиці у міру їх надходження.

Звертаюся до всіх брендам: в шапці профілю є посилання на аккаунт, де ми розглядаємо питання співпраці. Так само, є контакти команди на офіційному сайті. І, нарешті, моя офіційна сторінка в Інста @ zlata.ognevich.

Прошу Вас, будьте уважні і не довіряйте стороннім «людям» “, – написала українська знаменитість Злата Огневич.

https://www.instagram.com/tv/CLH4Pr4nVhz/?igshid=1b8j2cuwhngtq

Подробиць більше вона не повідомляла. Дівчину обурило, що з моменту нібито “обману ” вже пройшло більше року, а вона дізналася про це тільки зараз. Найбільше її образило те, що шарлатани скористалися її ім’ям.

Злата повідомила, що бере ситуацію з розслідуванням під особистий контроль.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.