15-річна дочка Олі Полякової розповіла про дорослі стосунки з хлопцем: зіркова мама схвалила

Дочка поп-зірки Олі Полякової Маша вже майже рік перебуває у відносинах з хлопцем Андрієм.

15-річна Маша Полякова дала відверте інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” і розповіла, як познайомила батьків зі своїм обранцем.

Бойфренда Маші звати Андрій і він її однолітка. Підлітки почали зустрічатися ще рік тому. Маша хоч і рідко, але іноді показує свого хлопця в особистому блозі в Інстаграм. Варто зазначити, що фотографії там далеко недитячі. Дочка Полякової не посоромилася і одного разу опублікувала фото, де вони з Андрієм цілуються.

Маша Полякова з хлопцем
Маша Полякова з хлопцем

В інтерв’ю Марія зізналася, що вже познайомила свого хлопця із зірковою мамою і батьком. Втім, з батьками Андрія вона теж знайома.

Дівчина згадує, що знайомство Андрія з її батьком було трохи дивним. У той час, коли хлопець був в гостях у Маші, її батько повернувся додому. Тоді Поляков попросив хлопчика сходити за кавою, так як вдома зламалася кавоварка. А ось з мамою Маші знайомство Андрія пройшло на більш офіційному рівні. Оля Полякова провела бесіду з обранцем неповнолітньої дочки і пояснила, що робити можна, а що не можна. За словами Маші, мама прямо сказала, що у них можуть бути тільки поцілунки і нічого більшого.

Маша Полякова з хлопцем
Маша Полякова з хлопцем

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова розповідала, що її 15-річна дочка Маша є дуже важким підлітком. Під час прямого ефіру зі своєю колегою Анною Седоковою співачка розповіла, що знаходила у дочки сигарети. Так само Маша тікала з дому та могла обізвати свою зоряну мати не найкращими словами. Також Полякова поділилася своїми методами виховання старшої дочки, зокрема вона розповіла, як карає Машу за її вчинки. Вона просто забирає у своєї дочки телефон на деякий час.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.