Майже 40-річна співачка Ольга Горбачова показала ідеальні форми в злитому купальнику: може собі дозволити

У Інстаграм-акаунті Ольги Горбачової на неї підписані майже 200 тисяч шанувальників, які щодня з нетерпінням чекають її нових публікацій.

Горбачова веде свій блог, де розповідає про власної мотивації, жіночу силу і жіночої енергії. У своєму Інстаграм напередодні дівчина оголосила прямий ефір для фанатів, а щоб привернути до нього увагу показала знімок в злитому чорному дуже обтягуючому спортивному костюмі.

Фанати оцінили, що в свої майже 40 років Ольга Горбачова виглядає років на 15 молодше – підтягнута і молода

https://www.instagram.com/p/CLJwVQTg1nG/

Співачка і онлайн-тренер, блогер і просто красива жінка Ольга Горбачова має сотні тисяч шанувальників. Також вона є прикладом для наслідування і в області жіночого щастя.

Як відомо, Ольга з чоловіком, продюсером Юрієм Нікітіним двічі вступали в шлюб. І своєю історією Ольга хоче вберегти жінок від тих типових помилок в сімейному житті, які привели її до розлучення.

“Нашу першу шлюбну ніч з Юрою не можна назвати ідеальною. Але, коли б я був підготовлена як жінка до близькості з чоловіком, то, можливо, нашого розлучення не сталося б і зовсім “, – говорить Ольга в коментарі виданню Караван .

Як каже Ольга, під час першого розлучення пара розходилася з думкою про те, що вони ідеальні партнери один для одного в усіх планах, а особливо – в пікантному. Тому певний зв’язок все таки залишалася.

Якщо не відпустити енергетично свою колишню половинку, то не буде абсолютно ніякої можливості знайти нову – ось що хоче донести Ольга Горбачова через свій посил до жінок.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.