Дружина Дмитра Комарова заявила, що “пора брати бика за роги” і помацала самця: Комаров бачив?

12 лютого 2021 року за китайським календарем святкують Новий рік. Якщо вірити їхнім традиціям, саме в цей день Бик вступає в свої права як тварина.

Навіть українські зірки підтримують традиції китайського святкування, і викладають різні привітання – хтось – жартівливі, а хтось – серйозні.

Дружина всесвітньо відомого мандрівника Дмитра Комарова, модель і телеведуча Олександра Кучеренко показала, яке фото з биком – символом нового року – є у неї в особистому архіві.

І написала трохи роздумів на рахунок 2021 року.

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала головного бика в своєму житті: Комаров все-таки трохи добрішими

Олександра Кучеренко показала свого рогатої одного
Олександра Кучеренко показала свого рогатої одного

Під фото знаменитість рішуче написала наступне:

“Пора брати бика за роги!

Адже з сьогоднішнього дня офіційно в силу вступає новий символ китайського гороскопу!

Ось цього рогатої красеня ми зустріли, коли були в великому парку в Гонконгу – вони там вільно гуляють. І я відразу ж подумала про те, що мені точно потрібно зробити фото зі своїм знаком, в рік якого народилася.

Уявляєте, цієї зими мої батьки знайшли в коробці з ялинковими іграшками мій малюнок бичка, який я намалювала 12 років тому. Мені тоді було 11)) Страшно навіть уявити, що буде ще через +12.

Нехай 2021 буде роком успіхів і щастя! Є тут ще серед вас, друзі, що народилися під символом працьовитого Бика?) “, – написала 23-річна модель, телеведуча і володарка престижного титулу Міс Україна.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.